8 Ekim 2017 Pazar

2018’DE DERİLENMEK MODA!

Deri, özellikle bayanların tarih var oldu olalı her dönem severek giydiği materyallerden. 2018 sezonuna baktığımızdaysa baştan aşağı derilere bürüneceğimizi müjdeleyebilirim. Zira siz de yeni sezon deri trendlerini incelediğinizde deri şıklığında sarınmak işte buna denir diyeceksiniz. Kısacası bu yıl derilenme zamanı ve deri giyimde yılın hitlerinden. O halde işte 2018 deri modası



Geçen yılkinden farklı olarak deri trendinde neler var neler yok derseniz, senenin en belirgin trendi belki de renklerde fark edilebilecek. Çünkü 2018 deri trendi bakımından 2017 yılından farklı olarak içinde bulunduğumuz sezonda siyahtan kahveye büyük bir geçiş görüyoruz yanı sıra gök kuşağın renkleri de bu değişimi takip ediyor. Örneğin bu sezon tüm bunlara bağlı olarak tarçın renkleri, vizon, kemik, kremler, kimyon renkleri derinin yoğunlukla çalışıldığı renklerden gibi görünüyor.



Haydi şimdi hep birlikte sene trendi deri takımlara hızlıca bir göz atalım. Büyük markaların bu yıl düzenlenen prezentasyonlarında bele oturan dar stilleri, aynı anda da salaş geniş formları görebilmek mümkün.  Deri materyallerinde ise yumuşacık gerçek deriler, kuzu derileri ve pvcler, naylonlar sık sık kullanılacak.




Öte yandan etek, ceket, pantolon takımlar tek parça etek formları, yelekler, deri montlar, deri pardesüler, deri elbise, montlar ve pantolonlar oldukça ön planda. Bunlara ek olarak deri elbiselerde dikkat çekecek niteliklerde. Ayrıca deri bu yıl oluşturduğunuz deri kombilerinizi iş yerinde uygulayabileceğiniz gibi gündelik yaşamınızda da sık sık yorumlayabilirsiniz.





Deri Takımları Giyerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Deri kıyafetlerin ve takımların sergilediği tavırlar daima özeldir. Biraz vamp, biraz seksi ve bir hayli de kışkırtıcı olan bu tavrı bozmamalı ve size getirdiği isyankar formu desteklemelisiniz.
Deri nasıl kombinlenir sorusuna eş değer olarak bu yılın deri parçalarını nasıl kombinleyelim diyecek olursanız, beraberinde kullanabileceğiniz incecik dokulu gömlekler, hafif bluzler, trikolar, basic tişörtler, düz gömlekler ya da askılılar en güzel detaylardan olabilir.




Böylelikle bu basit detaylarla deri varyasyonundaki geçişleri salt bir görünümle destekleyebilirsiniz. Bu sayede de derinin sergilediği vahşi görünüm bozulmamış olacak.
Peki ya deri giyim kullanımında ayakkabı olarak neleri seçmeliyiz? Topuklu ayakkabılar ve deri çizmeler her zaman deri giyimin kışkırtıcılarıdır. Bire bir tonlardaki ı tonlarda deri çantaları da kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Ha bu arada unutmayın bu yıl aslında esas olan parça parça deri kullanımı değil, yazının başında da dediğim gibi baştan aşağı derilere bürünmek olacak.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder