28 Ekim 2017 Cumartesi

BRALETLER…SİZİ GİDİ SEKSİ ŞEYLER


Sütyen sütyen olalı asla hırsından bu kadar çatlamamıştı. Neden derseniz ben bir sütyen olsam ve son zamanlarda piyasaya çıkan braletlerin seksiliğini ve şıklığını görsem ortadan ‘ÇAT’ diye çatlardım da ondan.  Evet neredeyse son zamanların seksi kedi ikonu bralet trendi kısa zamanda sütyenin pabucunu dama atacakmış gibi geliyor bana.



Erkeklerin yüreklerini hoplatan, kadınları giydiklerinde ‘vaaav’ dedirtecek kadar seksi ve havalı kılan braletler bu sene sahnede…
Braletler için söyleyebileceklerim kaliteli kumaş ve dikişli olanlarından aldığınızda içinde kendinizi son derece esnek ve şık hissedebiliyorsunuz. Bununla birlikte bralet kullanıldığında askım çıktı mı, gözüktü mü, kötü bir görünüm mü sergiledim gibi bir derdiniz de olmuyor. Tam tersine braletler giysinizin bir parçası gibi görünüyor.



Braletler; çapraz detayları dantel efektleri, kafesli türleri, pencereli formlarıyla gerçekten de çok şık görünümler sergilemenize neden oluyor. Atletler, askılılar ve bodylerle kullanabileceğiniz bu iç giyim unsuruyla kendinizi çok ama çok mutlu hissedebilirsiniz.  

Sadece bu kadarda değil.



 Örneğin sade düz bir ceketi braletlerle destekleyebilir, şıklaştırabilirsiniz. Braletleri ceketler, gömlekle, basic tişörtler, bluzan ya da bluzlerle dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yanı sıra açık olduğunu düşündüğünüz ve bu yüzden nicedir giyemediğiniz kıyafetlerinizi bralet desteği ile de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Anti parantez size küçük bir tüyo daha vereyim. Braletlerinizi zarif zincir ve kolyelerle desteklediğinizde görünümünüz daha zengin ve seksi olacaktır.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder