28 Ekim 2017 Cumartesi

SONBAHARDA GİYİLESİ EN TATLI ŞEYLER DİZÜSTÜ ÇORAPLAR


Sonbaharın en etkili yanı olan koyu renkli bulutlar gök kubbeyi kapladı diye enseyi karartmayın. Çünkü hazırlanarak dışarı çıkmadan önce tatlı ve renkli aksesuarlarla hem görüntünüzü hem de havanızı değiştirerek renklendirebilirsiniz. Hemen söyleyelim bu beceri oyunundaki en etkili elementlerse diz üstü çoraplardır.





Diz üstü çorap nasıl kullanılır diye soranların bu sorusunu hemen cevaplamak istiyorum. Sokak modasının aslarından olan diz üstü çoraplarla isterseniz sizlerde harikalar yaratabilirsiniz. Eğer sokak modası severlerdenseniz ya da en azından bu kış uygulamayı düşünüyorsanız sakin tonlarda ya da renkli, desenli tarzlarda ki diz üstü çoraplardan almanızı öneririm. Konseptinizi çoraplarınızı ön plana çıkaracak tarzda belirlediğinizde ise her şey tamam olacaktır.



Peki ya  diz üstü çorap kombini nasıl yapılır? Çoraplı konseptler hazırlarken ince çoraplarla birlikte diz üstü çoraplarınızı kullanabileceğiniz gibi, kendi teninize de renkli diz üstü çoraplardan giyebilirsiniz. Bu konseptleri kurarken Jean şort, kalın - yünlü  şortlardan kullanın ve altına tatlı, göz okşayan renklerde çoraplar seçin derim. Yanı sıra taytlar, streightler bacakları saran Jean pantolonlarda diz üstü çoraplarla harika gidecek olan parçalardandır. Hatta isterseniz dar veya pilili mini eteklerle, küçük elbiselerle veya gömlek elbiselerle de diz üstü çorapları kullanabilirsiniz.




Bu arada size çoraplarla ilgili küçük bir tüyo daha… 2018 Senesinin moda rengi kırmızı olduğundan bol bol kırmızılı çoraplar alarak tüm dikkatleri bacak bölgenize çekebilirsiniz. Elma şekeri, mercanlar, kan kırmızısı gibi kırmızının farklı tonlarındaki çoraplardan ya da kırmızı desenli çoraplardan yana seçiminizi yapabilirsiniz.
İşte size bir tüyo daha. Bu yıl baklava deseni çok trend.  Ayrıca püskül modası, dantel çoraplar ve fileli çoraplarda trendler arasında mevcutken bu tarz çoraplardan bile satın alabilirsiniz.




Ayağınıza ne mi giyeceksiniz? Loaferler, botlar, kovboy çizmeleri sneakerslerin her biri diz üstü çoraplarla kullanarak sokak ve okul modasının en güzel trendlerini oluşturabileceğiniz ubsurlardır her zaman. Hatta topuklularla ve stilettolarla dahi diz üstü çorap kullanan kişi sayısı da oldukça çok. Ama benim şahsi fikrim olarak ben asla şoset çoraplarla ya da diz üstü çoraplarla stilettoları özdeşleştirebilen biri olmamışımdır. Bu nedenle de bu konuyu sizin zevkinize bırakıyorum.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder