16 Aralık 2017 Cumartesi

TİŞÖRTSÜZ BİR SONBAHAR VE KIŞ DÜŞÜNÜLEMEZ

Şık görünmek o kadar zor mu sizce? Kimi zaman sempatik, kimi zaman baskılarıyla insanı güldüren, kimi zaman sloganlarıyla insanı düşündüren hatta bazen verdiği mesajlarla dikkatleri üzerine çeken tişörtlerle giyinmek o kadar da zor olmamalı bize göre. Yazın çıldırtan sıcaklarda insanın rahatça bezdiren, bahar aylarının en güzel alternatiflerinden olan, kış aylarında tenimizde soğuğa karşı en yakın bariyeri oluşturan en güzel moda unsuru tişörtlerdir bize soracak olursanız.




Aundergraundçıların bir numarası, layering akımının göz bebeği tişörtler, hem athlesurecilerin hem de en şık salon leydilerinin favori günlük giysilerindendir aynı zamanda. Sadece renkler ve baskılar konusunda farklılıklar yaşıyor olabiliriz. Peki, tişörtler sadece yaz aylarında mı giyilir? Asla! Bir sıcaklaşıp bir soğuyan şu bahar aylarının bile en büyük kurtarıcılarındandır aslında tişörtler.




Tişörtlerle Sonbahar Ve Kışın Nasıl Kombinler Kurabiliriz?

Tişörtlerle ne yapılmaz ki? Öncelikle blazer ceketlerin içindeki, oduncu gömleklerin altındaki en büyük kahramanlardandır yaz – kış kurulan en güzel tişört kombinleri. Yine hırkaların, deri ceketlerin ve denim montların içinde de aynı şekilde. Elbette baharlık bomberların içine de tişört giymeksizin olmaz.



Yine blue jeanın üzerine sadece bir tişört giyerek üzerine bir oduncu gömlek kondurabilirsiniz. Hatta dilerseniz ekose gömleğinizi belinize dolayarak da harika sokak modası kombinleri yaratabilirsiniz. Bu arada kamuflaj ceketlerinizin içine de en uyumlu moda unsuru tişörtler olacaktır.



Fazla çaba sarf etmeden günlük şıklık yaşamak istediğinizde hem salık, hem de dilediğiniz kısımlarını pantolonunuzun kenarına sıkıştırarak dışarı çıkarabileceğiniz tişörtleriniz sayesinde sıcak bahar günlerinde dahi havanın bunaltıcı şakalaşmalarından etkilenmeden aynı oranda  şık görünebilmeniz mümkün olacaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder