28 Kasım 2017 Salı

BU BAHAR VE KIŞ FİLE ÇORAPLARLA HARİKALAR YARATIN

File çoraplar bir bayanı vezir de eden rezil de eden simgeler adeta. Şaka bir yana elbette doğru kullandığınızda rezil olmak mevzu bahis olmayacaktır. File çorapları kimileri çok beğenerek kullanmaktan hoşlanırken kimileri de görüntü kirliliğine yol açtığından muzdarip. Oysaki bir doğru kullanıldığında gayet de hoş efektlere vesile olduğunu düşünüyoruz.
Son senelerde file çorap kullanımı da bir hayli değişti ve o bayan tüvitlerinin içindeki topuklu pabuçlarla giyilen formlardan bir hayli uzaklaştı. Zira şimdilerde file çorapları yırtık Jeanların içinde göstererek giymek çok moda... Yanı sıra karın kısmında file çorapları göstermek de yılın trentlerinden.











File çorap nasıl kombinlenir? Size önereceğimiz farklı bir kombinle de file çoraplarınızı tehlikesiz, kolay ve güvenli bir kombin şeklinde kullanabilirsiniz. Bunun için siyah triko elbisenizin altına siyah asker postallarıyla girdiğiniz file çoraplar harika görüntüler sergilemenize vesile olacaktır.
Ayrıca kısa yani şoset tarzında olanlarından da kullanabilirsiniz. Bunun dışında minik stilettolarınızla, topuklu bantlı mini İtalyan topuklu ayakkabılarla ya da şeffaf naylon botlarla file çoraplarınızı zevkli ve ilginç bir şekilde göstere göstere giyebilirsiniz. File çorapları Loaferler hatta açık ayakkabılarla bile giymekten çekinmeyin. Korkmayın rüküş olarak algılanmayacaksınız. Zira şu aralar file çorap topic trend derecesinde moda. Dikkat etmeniz gereken bir detaysa büyük file mi yoksa küçük file deseninden mi seçeceğinizdir. Uzun bacaklı bayanlar her iki desenden de gönül rahatlığıyla yararlanabilir.







Her kesten Farkı Olun ve Renkli File Çoraplarla Siyah File Tabusunu Yıkın!

Evet, yakın zamana adar her yerde siyah her yerde siyah file çorap varken bu yıl renkli fileler moda. Özellikle de ten rengi olanları. Ama onun dışında beyaz, pudradan pembeye, yeşil, mavi ya da kırmızı mor renk skalasında olanları da gönlünüzce kullanabilirsiniz Hatta desenlileri kabartmalıları ve 3 boyutlularından çiçekli, incili, boncuklu, yaprak detaylı ve desenlilerinden de yine keyfinizce yararlanabilirsiniz.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder