3 Ocak 2018 Çarşamba

2018 ŞAPKA VE AKSESUAR TRENDİ



Şapka kullanmayı sever misiniz? Bu kışın şapka trendlerini kadifeler, kaşeler enva-i çeşit renk ve desenle süslemekteler. Kısacası floopyler, disket şapkalar, fötrler her ne ararsanız 2018 şapka çeşitleri arasında mevcut.


Keçeden tasarlanmış deve tüyü renginde dalmaçyalı desenlerini mi istersiniz, çan yani cloche  şapkaları mı istersiniz ne ararsanız bulabilirsiniz.




Bunun dışında metalik renkler bu sene çok moda olduğu için metalik renklerde ki kadife fötrlerle ya da fileli peçelerle detaylandırılmış Victorian şapkalarıyla Kate Middleton gibi de olabilirsiniz. Elbette ki bu tarz şapkalar gündelik kombinlerinize uygun olmayacaktır.


Ama gündelik olarak sokak modasında kullanabileceğiniz örme kasketleri ve bereleri her zaman şallarınızla, kaplarla ve pelerinlerinizle giyebilirsiniz.


Kasketler saç kuyruğu saç tasarımlarınızla da kullanabileceğiniz özel bir imkan tanıyacaktır sizlere. Öte yandan sloganlı, markalı lastik örgü stilinde ki berelerde sokak stilinde size çok uygun olacak.
Tüm bunlara ek olarak eşarp bağlamanın da bu yıl çok trend olduğunu belirtelim. Örneğin baş çevresine dolayarak köşede kurdele oluşturduğunuzda tıpkı 1960’lı pin up kadınlarına benzeyebilirsiniz.
Bunlara ek olarak Rus stili kürklü şapkalar ve kalpaklar da bu yıl çok trend. Ama küresel ısınmanın neticesindeki ılık kış aylarında bunları kullanabilecek misiniz bu da bir soru işareti.
Fransız bereleri her yıl romantik bayanlara estetik katan moda unsurlar olurken bu yıl fantezi görünümleriyle incili – boncuklu hatları ve deri görünümleriyle çıkıyor moda sahnesinde.



Büyük, yüksek, pelüş ponponlu abartılı kasketler, gazeteci çocuk şapkaları/paper boylarsa panço ve çizmelerin ya da botların hatta belki spor ayakkabıların en güzel eşlikçileri olacak gibi görünüyor.
Paper boylar, şapka dalında belki de 2018 şapka modası nın  en büyük trendleriyken kürklü ve parlak renkli naylon halleriyle çıkacak karşımıza.


Canlı renkli bereler sizi cadde ve sokaklarda en eğlenceli havalara bürüyebilir.
Öte yandan ilginç kapişonlu, kürklü yaka kazakların boğaz kısmından başa geçirilen şapka detayları da yok değil bu yıl.
Arma ve marka yazılı bantlar takmak yine bu sene çok moda olduğu gibi taşlı, tokalı, incili, boncuklu bir havadalar.  Üstelik yünlü saç bantlarıyla kulaklarınızı soğuk havalarda ısıtabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder