14 Ocak 2018 Pazar

Şeritli Lanvin Smokin Pantolon Trendi

Eğer pantolon kullanmayı seven bayanlardansanız bu yıl pantolonların coştuğunu siz de  fark edebilirsiniz. Avmlerde ki mağazalarda, çarşılarda, butiklerde,  her tür kesim ve form da pantolonlara rastlamak mümkün ama şu ara en trend olanı şeritli lanvin ya da şeritli kadın smokin pantolonları. Bu pantolonları ilk olarak Miranda Kerr, Victoria Becham kullanmıştı.


Athlesure akımının esintilerinden olan bu parçalar günlük, sportif rahatlıkları günlük yaşamımıza aktarırken, gecelerde de şık olmamıza imkan tanıyor. Lanvin pantolonları kombinlerken tarzına ve tavrına göre hareket edebilirsiniz. Örneğin bu tarza ait kenarı şeritli bir jean pantolon kullanıyorsanız sweatshirtlerle mixleyebilir, ya da şık geceler için aldığınız saten smokin pantolonunuzu şık gömleklerle kombinleyebilirsiniz.


Zaman zaman siyah-beyaz, kimi zaman gri -beyaz ya da siyah şeritlerle kendini gösteren eşorfmanları anımsatan smokin pantolonları basic tişörtlerle çabasızca kombinleyebilirsiniz dilerseniz. 

 

Yanı sıra beyaz, siyah gömleklerinizle de eşleştirebilirsiniz. Özellikle sözünü ettiğimiz bu kombin gece şıklıklarına yakışır bir tarz olacaktır. Ek olarak blazer ceketler, jean montlar veya deri Jeanlarla da birleştirebileceğiniz bu parçaları farklı tarz ve renklerle birleştirerek ters köşe yapabilirsiniz.


Sözünü ettiğimiz şeritli lanvin pantolonlar çok farklı çeşitlilikte üretiliyor. Bu konuda  form ve renk çeşitliliğinden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Siyah olanları yanlarında ki beyaz şeritleriyle sizi daha uzun boylu ve düzgün bacaklı gösterebilir örneğin. Çünkü tüm dikkatleri kenarda ki çizgilere çekerek göz yanımsaması da yaratabiliyor.
Eğer uzun boyluysanız bol paça olanlarıysa tam sizlik. Hele formuna güvenen düzgün bacaklı  bir bayansanız kenarları çizgili smokin taytlarsa tam sizlik. Topuklu stilettolarında  bu pantolonların her türlüsüne yakıştığını söylemeliyiz.

  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder