26 Şubat 2018 Pazartesi

Shearling Ceketler Hem Yumuşak, Hem Koforlu, Hem de Şık…

Havalı mı havalı bir trendden söz edeceğim bu gün sizlere. Bu sene çok trend olan shearling ceketler bir bakana yeniden baktırır türde tasarlanan harika renkleri ve tasarımlarıyla bu kışında cadde ve sokakları sarmış durumda. Shearlingler; şıklığıyla hem göze, hem de kürklü dokusuyla ısınma konforu yaşamak isteyen bayanlara hitap ediyor.  



Bu görkemli ceketlere sahip değilseniz hemen bir tane edinerek siz de muhteşem sıcaklık konforunu yaşayabilirsiniz. Hem böylelikle de kışın ortasında bile şıklığınızdan taviz vermeden cool tavırlarınızla yine caddelerde dolaşmaya, davetlerde boy göstermeye devam edebilirsiniz.


Onu giydiğiniz anda sıcacık bir posta sarınmış gibi olacaksınız bundan emin olabilirsiniz.  Postvari’ shearlinglerle tek renk giyinmek gibi bir derdiniz de olmayacak. Çünkü rengarenkler… Yani onlarla klasik taba, kahverengi ya da siyah gibi sıkıcı renkleri bir kenara atabilirsiniz.  Bazen koyun, bazen de dana derisinden tasarlanabilen shearlinglerle yaka ve kollar volümü kürklere bürünüyor. 





Eh biliyorsunuz ki bu sene de kürklü ürünler çok moda.  Yeşiller, pembeler, civ civ sarıları, morlar, boncuk maviler ya da beyaz dilediğiniz renklerde seçimlerinize yansıyabilir. Hatta altın rengi ve senenin trendi olan gümüş renginde tasarlananlar bile var. Hem de istediğiniz boy uzunluğunda…



Shearling ceketler, oldukça kalın bir tasarıma sahip olduğundan, çok üşüyen biriyseniz kış aylarında en büyük tercihiniz bile olabilir. Ama ne adar kalın olsalar da taşıması kolay ve yükde hafifler endişelenmeyin.





Peki Shearling Ne Demek?
Shearlingin Türkçe anlamı yünlü deri tasarımlar karşılığında çevrilebiliyor.  Çünkü koyunların üzerinde kürkü bırakılmış olan özel bir derilerinden tasarlanıyor shearling ceketler. Bir manada da üzerinde koyun kürkü bırakılmış olan ( yaka ve kollar da söz gelimi) deri ürünlere bu ad veriliyor. Bu arada shearling kabanların uzun boylu olanlarını şık gecelerde, kısa olan modellerini ise günlük sportif kombinlerinizde daha şık ve uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder