19 Şubat 2018 Pazartesi

Ekose Furyasının Tadını Ekose Eteklerle Çıkarın!

Bildiğiniz gibi 2018’e damgasını vuran ekose trendi; ekose kabanlar, gömlekler, gömlek elbiseler derken son günlerde de ekose etek rüzgarlarıyla cadde ve sokaklarda kendini göstermeye başladı. Pantolonlara ve jean tercihlerine göre feminen yanınızı daha da vurgulayacağınız İskoç stili eteklerle kendinizi hem daha şık, hem daha sempatik hem de rahat hissedebilirsiniz.



İster kalem, ister midi, ister mini isterseniz de çan formunda giyebileceğiniz bu tarz etekleri balıkçı yaka düz trikolarla ya da beyaz gömleklerle ya da tişört ve hırka birlikteliğiyle en özel şekilde kombinleme özgürlüğüne sahipsiniz.





Özellikle ‘preppy’ yani kolej tarzıyla kendinizi cadde, sokaklar ve mekanlarda göstermek isterseniz işte size fresh ve yaratıcı bir tarz önerisi. Üzerini şık kabanlar, biker ceketler, şal desenli gömlekler ve uygun renklerde tamamlayacağınız kazaklarla ayağınızda da ister sneakers, ister bot, isterseniz de topuklu ayakkabılarınızı geçirebilirsiniz. Hatta fötr şapkalarla da geçmiş yılları anımsatan ikonik bir tarz vurgulayabilirsiniz. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder