13 Eylül 2017 Çarşamba

YÜKSEK BEL PANTOLON NASIL GİYİLİR?


Aramızdan iyi hatırlayanlarınız olacaktır ki yüksek bel pantolonlar 90’lı yılların en büyük gözdelerindendi. Son zamanlarda geri gelen bu trend tam da istediğimiz şekilde bedenlerimizi sarıp sarmalarken göz okşayıcı görüntüler vermemize de sebep oluyor. Yinede zaman zaman da olsa yüksek bel pantolon nasıl giyilir sorusu kafamızı kurcalamıyor değil. Bu pantolonların en güzel tarafıysa bel bölgesindeki küçük fazlalıkları dahi en güzel şekilde toparlaması. Ek olarak yüksek bel pantolonlar boyu uzun gösteren moda ögelerinden de.Jean kumaşlardan, kadife pantolonlara, kanvaslara kadar kullanılan yüksek bel formu bayanların sevdiği pantolon kalıplarından ve oldukça da sık kullanılıyor. Kısacası gardıroplarımızda yerini alan yüksel bel fırtınası bu sene de yapacağını yapacak. Özellikle kısa boylu bayanlar yüksek topuklu ayakkabılar eşliğinde bu pantolonlarla harika görünümler verebiliyor. Şimdi sizde koltuğunuza oturun ve çayınızı - kahvenizi yudumlarken yılın gözde retrolarından olan yüksek bel trendi nasıl kullanılmalı, en iyi şekilde nasıl kombinlenmeli hep birlikte göz atalım.






 Öncelikle yüksek bel pantolonlar bel artı basen bölgenizi en güzel şekilde ortaya çıkaran unsurlardır. Bu yüzden bunlardan giydiğinizde belinizi ve kalçalarınızı örtecek uzun üst giysilerinden giymemelisiniz. Aksine kısa bluzler, kısa gömlekler, crop top kesik üstler, tişörtler yüksek bel pantolonların en iyi eşlikçileridir diyebiliriz. 





Aynı şekilde kısa kazaklar ve kısa sweatshirtlerle de kullanabilirsiniz. Bu tarz pantolonları spor ayakkabılarla günlük hale getirebileceğiniz gibi, topuklu ayakkabılarınızla da klasikleştirebilirsiniz.










 Bu konuda mom jeans bir yüksek bel pantolonu ya da straighti her iki şekilde de yorumlayabilirsiniz. 







Yine yüksek bel bol İspanyol paça pantolonunuzun altına maxi apartman topuklu ayakkabılarınızı giyebilir ve topukluları kamufle ederek boyunuzu istediğiniz kadar uzun gösterebilirsiniz.





 Ek olarak karın bölgemde az biraz fazlalıklarım var diyen bayanlardansanız da bel bölgesi pileli yüksel bel pantolonları öneririz.










Yüksel bel kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta üst beden orantısıdır. Yüksek bel pantolonlar boyunuzu her ne kadar uzun gösteriyor olsa da bu tarz pantolonlar bacak boyunuzu uzatırken üst bedeniniz proporsiyonunuza göre kısa ise, bu şekilde kötü bir görüntüye sebep olabilir. Fakat her şeyin çaresi olduğu gibi bununda çaresi var. Maksi ‘V ‘ derin yaka oyuklu gömlekler, tişörtler alt – üst bedeni orantılamak açısından mükemmel çözümlerdendir. 






Bu arada ceketleri yüksek bel pantolonlarla en güzel şekilde kullanabilirsiniz. Toparlayacak olursak yüksel bel pantolon; crop top bluzler, kısa kazaklar,  içinize sokabileceğiniz ince gömlekler, merserizeler dahası büstiyerlerle  en iyi kombinleri oluşturacaktır.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder