5 Kasım 2017 Pazar

2018 MODA SEZONUNDA PANTOLONLAR YIRTMAÇLANIYOR

Pantolonlar çeşit çeşit… Cigareti var, havucu var, pantolon eteği var, taşlıları – swarovskylileri var, aptal paça pantolon modeli var… Hatta mom jeansinden lime lime olmuş yırtık pırtık olanlarına kadar var biliyorsunuz. Ama şimdilerde sıraya yırtmaçlı olanları girdi ve bunlarda sahneye çıkıyor. Hatırlatalım bu kış ve yaz sezonu için moda tasarımcıları bayanlara neyin sözünü vermişti? Bayanlara şıklık ve konforu aynı anda yaşatacakları sözünü vermişlerdi öyle değil mi?
İşte birçok adımda da sözlerini tutuklarına şahit oluyoruz. Örneğin ayakkabılarda topuklar küçüldü, birçok giysi formu salaşlaştı, kumaş dokuları rahat vesaire vesaire… Kısacası moda tasarımcıları sözlerini tuttular. Üzerimize sımsıkı yapışan işkenceli moda parçaları bu yıl moda sahnesinden kalkmış gibi görünüyor. Aynı şekilde yırtmaçlı pantolonlarda size bu yıl aradığınız bu konforu yaşatacaktır.



Bu kış ve yaz caddelerde sokaklarda havadar adımlar mı atmak istiyorsunuz? O halde hemen bir iki çift yırtmaçlı, paça kenarları fermuarlı pantolonlardan satın alın gitsin.
Üstelik de moda tasarımcıları bu yıl için yırtmaçlı pantolonlarda aranılan her boyda ki ve paça genişliğinde ki modelleri ürettiler. Bu açıdan dilediğiniz form ve sıra dışı tarzlarda  aradığınız pantolonları bulabilirsiniz.




Nasıl mı kombinleyeceksiniz?  Örneğin basic bir tişörtün ya da beyaz klasik bir gömleğin altına bu pantolonlardan uyarladığınızda rahatlıkla ikonik görüntülere de  erişebilirsiniz.  Ayakkabı konusunda da endişelenmenize gerek yok. Ayağınıza geçirdiğiniz spor ayakkabılar, stilettolar, sneakerslar, loaferler her tür konsepti oluşturmanız için birer niğfer olarak sizleri bekliyor. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder