12 Kasım 2017 Pazar

SONBAHARDA DERİ MONT VE YIRTIK JEANDEN DAHA GÜZELİ VAR MI?

Kombin yaparken giysi dolabımızın karşısına geçerek saatlerce düşündüğümüz ve akla karayı seçtiğimiz olmuştur hepimizin. Üstelik de kapıdan çıkmaya çeyrek kaldıysa, sevgiliniz ansızın sizi almaya gelmişse ve aşağıda aracının klaksonunu çalıyorsa çok kötü yakalandığınız anlardan birindesiniz demektir.  Aynı şekilde saat çaldığı halde duymadıysanız, yetişmeniz gereken bir yere gidecekken iki ayağınız bir pabuca girdiyse, durun ve derin bir nefes alın. Zira gardıroplarımızın yıldızı olan Jean deri mont ikilisi ne güne duruyor? Tahmin edebileceğiniz gibi gardırobumuzun cankurtaranı olan Jean ve deri montlardan söz edeceğim bu gün.



Hepimiz deri montlara aşığız, jeanlarimizse olmazsa olmazlarımızdan. Eminim ki birçoğumuzun dolabında sürüsüne bereket jean çeşitleri var. Momından, skinnysine, boyfriendinden, yırtığına, taşlısından, tuşlusuna… Eh, mademki Jean ve deri ceketi bu kadar çok seviyoruz bu ikisiyle ana konbinimizi kurarak harikalar yaratacağımızı da bilmeliyiz. Bu anlamda ‘kur bir deri ceket  Jean kombini gerisini dert etme sen’ felsefesinden yola çıkarak detaylarda boğulmadan her durumda dakikalar içinde hazır olabilirsiniz.



Sonbaharın bir açıp, bir kapatan ılıman havalarına da çok uyumlu olabilecek olan deri ceket ve yırtık Jean kombinlerinizi kullanarak neler yapabilirsiniz peki hep birlikte bakalım. Öreğin yırtık bir mom jeanin içine salaş triko bir kazak giyebilir üzerinize de deri ceketinizi atabilirsiniz. Bunun dışında crop top bir bluz kullanarak da yırtık streight denimlerinizi yine deri ceket üçlemesiyle kombinleyebilirsiniz.




Hatta ekose gömlekler – oduncular da deri mont ve yırtık jeanlarin en değerli tamamlayıcılarından. Dilerseniz içinize basic bir tişört giyerek denim – deri mont 3’lemezi yaratabilir ve tatlı bir farklılık olarak belinize de ekose gömleğinizi dolayabilirsiniz.
Ve işte farklı bir üçleme; boyfriends Jean- dantel bluz- deri mont birlikteliğiyle de ters köşe kombinler oluşturabilirsiniz. Bu oldukça cesur ve ikonik bir görüntü verecektir çevrenizdekilere bilesiniz.
Bunun dışında paçaları kıvrılmış yırtık mom jeansınızın bel bölgesinde salaş tişörtlerinizin bir kısmını salarak bir kısmını da pantolonunuzun içinde sokarak yine deri montunuzu kullanarak umursamaz tavırlarda bir kombin yaratabilirsiniz.





Bunlara ek olarak Jean ve derilerin en güzel tamamlayıcılarından biri de topuklu ayakkabılar ve topuklu botlar. Eğer seksi bir görünüm sergilemek istiyorsanız çekin dapdar streight jeani altınıza geçirin bol metalli deri bir ceketi sırtınıza ve altına da sipsivri topuklarıyla sizi yükseltecek olan seksi botlarınızı giyin derim. Yine boru paça denim pantolonlarla da botlar en güzel şekilde uyumlu olacaktır. Botları ister açık, ister kapalı burunlu şekilde kullanabilirsiniz.



Jean olurda binici çizmesi olmaz mı? İşte hem tarz, hem seksapalite, hem de duruşunuzu sergileyebileceğiniz harika bir kombin daha. İster içinize basic tişörtünüzü giyin, ister jean gömleğinizi ama bacaklarınızı çorap gibi saracak olan dapdaracık kot pantolonunuzun altına sakın binici çizmelerinden giymeyi ihmal etmeyi derim.




Yine bu tarzı kullanarak ayaklarınıza sneakerslerinizi ya da Oxford veya Loaferlerinizi de geçirerek harika sokak modası kombinleri yaratabilirsiniz. Aksesuar olarak fötr şapkalar, yün bereler ve atkılar kullanarak da harka sokak modası tarzları yaratabilirsiniz bu şekilde. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder