20 Ocak 2018 Cumartesi

Shift Elbiselerle Hem Modun Hem Kafan Rahat! ...

60’lı yıllara yolculuğun en rahatını yapmak isterseniz işte size fırsat… Zira Shift elbiseler bu yolculuğu gerçekleştirebilmeniz için moda konusunda ki en güzel yöntem. Size retronun alasını yaşatabilecek olan shift elbiseler; fazla dikiş ve hareket içemeyen, oyuntusuz, sade ve yalın elbiselerdendir. Onlar için çabasız bir şıklık unsuru desek de yeridir. Ya da giyinmenin en kolay yöntemi de desek olabilir. Üstelik de shift bir elbise giydiğinizde saniyeler içinde en feminen edalar ve tavırlar içine girebilirsiniz.



Shift Elbise Nasıl Kombinlenir?

İşin aslı gardıroba farklı renklerde birçok shift elbise doldurarak her gün birini giyebilir ve ‘en hızlı hazırlana kadın rekoru’nu bile kırabilirsiniz. Sadece askıya uzan, elbiseni kollarından geçir bir de uygun ayakkabı, yanına da  ‘muge’ çanta işte bitti… Saçınızı arabada tarasanız da, rujunuzu dikiz aynasında sürseniz de olur:) …



Üstelik kombin sorunu da yok. Hatta vintage dozajını arttırmak isterseniz kocaman kemik bileziklerden, büyük inci kolyelerden, büyük şapkalar ve cat eyes gözlüklerden takarak da işi büyütebilirsiniz. Bu tarih kokan elbiseleri nostaljik kılmak için volümlü toplanmış saçlara bandana kondurabileceğiniz gibi, boynunuza da mini mini bir fular kondurabilirsiniz. Gördüğünüz gibi shift elbiseler ne yana çekerseniz o tarafa geliyor.


Ayakkabı olaraksa; kedi topuklulardan, babetlerden gönlünüzce yararlanabilirsiniz. Shift elbiselerin günümüzce yorumunu ise güderi botlarla yapanlarımız yok değil. Öte yandan Shift elbiselerin tek tehlikeli yanı mini olmaları. Bu konuda bacaklarınızda şekil bozukluğu, çarpıklık varsa asla shift elbiselerden yararlanmamalısınız. Ama güzel bacaklarınıza güvenen biriyseniz yazın teninize giydiğiniz bu elbiseleri kışın opak çoraplarınızla da 
kombinleyebilirsiniz.
  

Shift elbise modellerinin monokrom yani tek renkli olanları sizi net bir görünüme sokacağı gibi, desenlileriyse hareketli görünmenizi sağlar. Sene trendi olarak ekose olanlarından yararlanmak sizi daha fresh gösterebilir. 





A kesime sahip olan shift elbiseler bele oturmadığı gibi sizi gün boyu sıkmayan casual tadında bir elbise seçeneği olabilir. Bu anlamda gün boyu rahatlık arıyorsanız tercihinizi Shift elbiselerden yana yapabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder