11 Şubat 2018 Pazar

Sevgililer Gününde En Güzel Kız Siz Olun!


Sevgililer gününde gerek giydiklerinizle, gerek eda ve tavrınızla gerek se de giysilerinizle sevdiğiniz erkeğin gözüne tün kızlardan daha güzel bir tavırla çıkabilirsiniz dilerseniz. Bunun için biraz özen göstermeniz yeter. Sevgililer gününde saatler sevgiyi aşk geçerken tüyolarımızı izlediğinizde her zamankinden ve herkesten farklı görünmek çok kolay olacak.
Her şeyden önce gideceğiniz yerin konsepti giyim kuşam ve makyaj konusunda çok önemlidir. Ama siz ondan gideceğiniz yerin sürprizli olacağı konusunda bir şeyler koparamasanız da varsın o günün en şık ve havalı kızı siz oluverin hiç de önemli değil. Şimdi nasıl görünmek istiyorsanız ona karar verin yeter! ...




Makyajınız Ve Giyiminizle Dişiliğinizi Vurgulayabilirsiniz
Kırmızı mat rujların 2018 yılında da ölmez klasikler olarak karşımıza çıkıyor ve yine yine çok trend. Sizde bu sevgililer gününde vamp görünmek istiyorsanız kan kırmızısından vişne renk kartelasına kadar uzanan kırmızı rujunuzu elinize alarak dudaklarınızı birkaç kat şeklinde boyayabilirsiniz. Bu  vurgulu dudaklara kırmızının, bordonun,  koyu yeşilin, sax mavinin, siyahın ve beyazın her tonundaki  elbiselerde  muhteşem bir uyum sergileyecektir elbette.



Trend Takipçisi İkonlara Ombreli Dudak Önerisi
Bu yıl dudaklarda ombre modası olduğunu bir tek sağır sultan duymamıştır herhalde. Ombre ruj tekniğini şöyle uyguluyoruz. Aynı tonlarda iki ruju alarak çerçeve şeklinde dudaklara uyguluyoruz. İşte bu kadar basit… Elbette ombreli dudaklara diğer bölgelerde aşırı makyaj önerilmiyor. Zira bu dudaklar yeterince iddialı görünecektir. Sadece biraz allık sürmeniz yeterli olacaktır.



Romantik Bayanlara Sevgililer Günü Makyajı Önerisi
Hemen söyleyelim pastel tonlardır sizin renkleriniz. Nedir bunlar; şeftaliler, pembeler, gözlerinizde kullanabileceğiniz ten renkleri, uçuk maviler ya da yeşiller… Elbette beraberinde dağınık topuzları ve şifon elbiseleri de kullanabilirsiniz. 




Fantastik Sevgililer günü Makyajı Trendleri de Var
Ben sıra dışı bir kadınım ve haliyle sevgililer gününde makyajım ve görüntümde farklı olmalı diyenlerdenseniz,   kalpli makyaj örneklerinden ve kalpli kaküllerden faydalanabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder